Pedofilia: Australia cere Israelului să o extrădeze pe fosta directoare acuzată de 74 de abuzuri asupra studentelor

Pedofilia: Australia cere Israelului să o extrădeze pe fosta directoare acuzată de 74 de abuzuri asupra studentelor

Prim-ministrul conservator australian, Scott Morrison, a promis să ceară următorului guvern israelian o soluționare rapidă a unui caz de extrădare, care durează de cinci ani.  Povestea se referă la fosta directoare al unei școli de fete evreiești ultra-ortodoxe din Melbourne , acuzată de 74 de infracțiuni de abuz sexual asupra copiilor și care în 2008  fugit din Australia.

Potrivit The Time Of Israel,  Malka Leifer a ajuns în Australia în 2000 și a fost angajată ca director al școlii de femei ultra ortodoxe Adass Israel din Melbourne. Primele rapoarte despre abuzuri sexuale au fost prezentate de părinții elevilor opt ani mai târziu, iar când riscul de a ajunge la închisoare a început să devină concret, consiliul școlar i-a cumpărat un bilet de avion unic către Israel și care i-a permis să scape. Prin urmare, o instanță din Ierusalim a fost cea care s-a ocupat mai întâi de cazul său, condamnând-o în arest la domiciliu, apoi eliberând-o pentru că era considerată nepotrivită pentru detenție și prea fragilă psihologic pentru a suporta un proces.

O adolescentă și-a înjunghiat mama în piept și a spus „ar fi trebuit să-l bag mai adânc”

În 2018, diagnosticul problemelor mentale ale femeii a fost respins, iar Leifer a fost arestată din nou: femeia este încă în spatele gratiilor într-un penitenciar israelian, dar guvernul australian intenționează să înceapă un nou proces pentru a clarifica dacă directoarea a abuzat cu adevărat cele 74 de eleve.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.