Pedofil condamnat rămâne liber deoarece suferă de nanism: ” în închisoare ar putea să moară”

Un pedofil , găsit vinovat de mai multe infracțiuni, ar putea evita încarcerarea pentru că suferă de sindromul de nanism. Daniel James Knuth, de 21 de ani, din Australia, a fost condamnat pentru pedofilie după ce a fost găsit vinvat de mai multe infracțini. Tânărul ademenea minori pe web și le cerea fotografii indecente.

Daniel a pledat vinovat la 35 de infracțiuni împotriva copiilor  în timpul procesului în fața judecătorilor din Districtul Townsville. El a recunoscut că a avut între 2016 și 2017 cel mult 27 de conversații explicite sexuale cu minore sub 12 ani convingându-le să-i trimită fotografii cu ele goale. Dacă nu se supuneau cererilor, le amenința că arăta convesații  lor părinților lor.

Jesus Sneaker, noua modă de adidași Nike cu un crucifix și apă sfântă în talpă: costă 3.000 de dolari

Toate aceste declarațiile i-au adus sentința în decembrie anul trecut, dar tânărul nu este încă în închisoare pentru că suferă de nanism.

Condiția în care se află este considerată incompatibilă cu o detenție într-un penitenciar, nicio structură pare să nu aibă dotări necesare pentru a putea stea în celulă, în plus ar putea fi mai expus riscului de violență sexuală, scrie Daily Mail.  Din aceste motive, deși a fost recunoscut ca pedofil și vinovat de abuz, el rămâne în libertate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.