Pedofil bătut în public de un grup de femei / Video

S-a întâmplă în India când un bărbat a fost prins în timp ce viola un băiețel de numai 8 ani, iar un grup de femei nu au așteptat să vină autoritățile ci s-au răzbunat în modul lor.

Reacția femeilor este incredibilă, bărbatul este legat, aruncat la pământ legat și bătut cu bâtele. Printre femeile care participă la pedeapsă se află și o femeie cu un copil în brațe. Probabil că acestă pedeapsă nu este una dintre cele mai corecte, juridic vorbind, dar de multe ori sentințele tribunalelor nu corespund cu gravitatea acțiunilor de acest gen.

Caz de canibalism: și-a înjunghiat iubiat și i-a mâncat inima, creierul și un plămân

Așa cum s-a întâmplat în Franța când o fetiță de 11 ani a fost violată de un bărbat, un tată de de familie, iar judecătorii au decis că  poate fi considerat viol deoarece copila nu s-a opus:

 

Conform articolului 227-25 din Codul penal francez, procurorul a declarat că “nu a existat nicio violență: niciun oblig , nici o amenințare, niciun eveniment imprevizibil” și, prin urmare, omul a fost acuzat doar de o “încălcare abuz sexual “, deci violatorul a fost pedepsit cu cinci ani de închisoare, nu 20 de ani așa cum este prevăzut pentru violență sexuală.

După un an de zile cere divorțul: „Nici o ceartă, soțul meu mă iubește prea mult, este un iad!”

În fața unor astfel de sentințe, ne întrebăm:  Mai bine să-i lăsăm pedofili pe mâna judecătorilor francezi sau ale femeilor indiene din imaginile de mai jos?

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.