Pedepsele crunte pe care le-a suportat un băiețel că a furat bani din poșeta mamei sale

Pedepsele crunte pe care le-a suportat un băiețel că a furat bani din poșeta mamei sale

O femeie din Rusia a fost acuzată și arestată pentru maltatrare de minori.

Ea ar fi tăiat urechea fiului său drept pedeapsă pentru că  a furat 500 de ruble din portofelul ei. Cuprinsă de o furie oarbă a decis să-și pedepsi fizic băiatul. Femeia mai este suspectă de o altă crimă: se pare că ar fi tăiat degetele cadavrului soțului ei ucis.

Realitatea crunta traita de copiii care fug de teroarea razboiului (VIDEO)

Femeia, mai întâi l-a bătut  pe cel mic cu o curea cu ținte de metal și apoi l-a forțat să meargă afară gol legată cu o funie. Apoi l-ar fi închis pe fiul ei într-o pivniță unde i-a tăiat lobul urechii drepte.  Chiar dacă copilul a încercat să-și ascundă rana sub o căciulă, la școală profesorii copilului au observat tăietura și au avertizat poliția.

Femeia a fost arestată și va putea fi închisă la închisoare până la 10 ani de închisoare. Ea a fost acuzată de vătămări corporale grave asupra fiului său. Femeia mai este implicată și într-o altă anchetă legată de moartea soțului ei. Cadavrul soțului ei a fost găsit de unii pescari. Era legat cu o funie, iar de la mâini îi erau tăiate câteva degete.

Fiul cel mare a femeii este și el arestat pentru crimă.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.