Pedepse absurde în Indonezia: cine nu poartă o mască este băgat într-un sicriu

Pedepse demonstrative severe în Jakarta, capitala Indoneziei, pentru locuitorii care nu poartă măști în locuri aglomerate.

În Indonezia , infecțiile cu Covid-19 au crescut semnificativ în ultimele săptămâni. Doar ieri, s-au înregistrat 3.622 de noi  infecții un nou record de cazuri zilnice și 134 de decese. Numărul total de infecții a ajuns la 184.268, în timp ce cel al morților a depășit 7.700. Acest număr mare de infecții și decese sperie foarte mult guvernul țării asiatice.

Autoritățile indoneziene au decis să pună în aplicare măsuri de convingere foarte puternice, pentru a sensibiliza cetățenii cu privire la riscul contractării virusului. Oamenii sunt obligați să respecte regulile de igienă și să poarte măști. În plus, au fost implementate pedepse demonstrative speciale, concepute pentru a speria populația.

Ucide două femei și pune corpurile în congelator: Cadavrele au fost găsite în apartamentul criminalului din estul Londrei

Care sunt aceste pedepse demonstrative? Pentru a preveni un anumit comportament greșit, cei care nu poartă masca în locuri aglomerate sunt așezați într-un sicriu, pentru a fi înspăimântați. Infractorii sunt nevoiți să se întindă în sicrie de carton simulate în mijlocul străzii. Polițiștii înșiși organizează aceste demonstrații false, în așa fel încât să „oblige” oamenii să poarte măști.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.