Pedeapsa oribilă la care a fost supus un elev cu sindrom down de către trei profesori

Pedeapsa oribilă la care a fost supus un elev cu sindrom down de către trei profesori

Într-un loc unde ar trebui să existe protecție se întâmplă lucruri oribile și inimaginabile. Școala ar trebui să fie un loc sigur și liniștit, dar în acestă școală din Marea Britanie s-a întâmplat ceva strigător la cer!

Un tânăr student în vârstă de 11 ani cu un sindromul Down, Levi Blackshaw, a fost bătaia de joc a profesorilor.  El a fost lăsat dezbrăcat în frig și ploaie, în totala indiferență a cadrelor didactice.  O poveste îngrozitoare și rușinoasă.

Mama copilului, Suzanne Cole a declarat presei britanice că fiul ei cu sindromul Down,  Levi Blackshaw a fost lăsat dezbrăcat în ploaie și singur în fața școlii sale. Un episod destinat a fi discutat și care datează din 30 octombrie 2018: copilul urmează școala Stanley din Pensby, Wirral și a fost scos din clădirea școlii pentru „nevoi excepționale”. Levi ar fi fost lăsată singură pe locul de joacă 30 de minute, gol, în timp ce personalul instituției era închis în sala de clasă.

Citește și Unui bebeluș de 11 săptămâni i-a crescut peste noapte un dinte în formă de colț. Cum a fost posibil?

Potrivit Mirror, la 11 luni de la incident, directorul și doi profesori au fost suspendați de către consiliul de administrație: de fapt, o anchetă internă este în curs de desfășurare pentru tratamentul rezervat copilului, care are doar 11 ani.

 

Toate acestea s-au întâmplat, pentru că se jucase ca toți ceilalți copii sărind într-o baltă din curtea școlii..

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.