Pedeapsă exemplară: Fiul aruncă deșeuri pe stradă, mama îl obligă să curețe

O pedeapsă exemplară pe care niciunul dintre cei doi protagoniști nu o va uita, chiar dacă din motive diferite. Stacey Robertson , o mamă din Leasowe, județul Merseyside, a descoperit printr-o fotografie postată pe Facebook că fiul ei Louie  în vârstă de 14 ani , în timp ce se afla cu prietenii săi, aruncase mâncare și și hârtii pe jos.

Imaginile care l-au dat de gol de băiat au fost făcute de un rezident dinn zonă și publicate  pe o pagină de Facebook numită Crimewatch Wirral , care are aproximativ 65 de mii de membri. Pe post era scris: „Dacă aceste animale sunt ale tale, vorbește-le despre respect și bunele maniere”.

Un nou-născut a fost găsit abandonat sub autostradă, acoperit cu mușcături de furnici

Când Stacey Robertson a văzut imaginea, l-a recunoscut imediat pe fiul ei Louie:  „Eu și soțul meu nu l-am educat și crescut  așa”, a comentat el, „sunt mortificată, nu va scăpa … ”.

Stacey a continuat să scrie explicând pedeapsa pentru fiul ei:

„Mâine nu va merge la școală pentru că va dura o zi pentru a aduna toate gunoaiele. A fost într-adevăr nepoliticos din pareta lui. Sunt într-adevăr atât de șocat de comportamentul său, deoarece el nu este un animal și a fost educat să respecte atât mediul cât și pe toți cei din jurul său. Îmi pare rău că s-a comportat așa și le spun „mulțumesc” celor care au publicat fotografiile, altfel nu aș fi știut cum se comportă în timp ce stă cu prietenii săi. Voi face poze cu el. Voi verifica dacă își va face datoria de la început până la sfârșit.”

Zis și făcut. A doua zi, Stacey și-a scos fiul afară la adunat de gunoaie. Potrivit ziarului ECHO Liverpool , tânărul de 14 ani ar fi umplut două pungi de gunoi cu plastic și gunoi.

Felicitări mamei !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.