Pedeapsa cu moartea, nouă execuție în Texas: în 2019 numărul a ajuns la 12

Pedeapsa cu moartea, nouă execuție în Texas: în 2019 numărul a ajuns la 12

În Texas, un bărbat a fost executat pentru răpirea, violul și uciderea unuei studente universitare în 1998. Executarea lui Larry Swearingen a avut loc prin injecție letală: bărbatul s-a declarat întotdeauna nevinovat. Cu Swearingen, numărul execuțiilor din Statele Unite de la începutul anului a crescut la 12, inclusiv patru în Texas. Douăsprezece minute mai târziu, după injecția letală, Swearingen a fost declarat mort.

Un primar din Gorj i-a jignit pe românii plecați la muncă în afara țării, numindu-i „gunoaie”, „slugi occidentale”, „paraziți” și „spălători de bude”

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.