Pe o plajă din Franța s-au găsit mai mult de 760 kg de cocaină pură

Pe coasta de vest a Franței , rezidenții și turiștii au găsit pe plajă mai multe pachete învelite în plicuri sigilate. Toate aveau același conținut în interior: cocaină pură.

Primele genți găsite datează de la mijlocul lunii octombrie 2019, dar au continuat să apară și în noiembrie. Din acest motiv, autoritățile locale de poliție au decis să consolideze controalele pe teritoriu și să interzică intrarea pe plajele din mai multe municipalități din zonă. Oficialii orașelor de coastă Lege-Cap Ferret, Naujac, Lacanau, Le Porge, Hourtin și Arcachon, de fapt, începând de duminică 10 noiembrie, au închis accesul la plajele. Acest lucru va permite jandarmilor și poliției municipale să continue să caute alte pachete sau orice informație utilă.

Medic acuzat că a efectuat histerectomii inutile și a legat trompele uterine femeilor fără consimțământ: arestat

Autoritățile franceze au calculat că în mai puțin de o lună, pe coastă, au aterizat peste 760 de kilograme de droguri compuse din 83% de cocaină pură. Poliția nu exclude că unele pungi au fost luate de cineva pentru consum sau vânzare. Procurorul din Rennes a amintit că, în cazul descoperirii unuia dintre aceste pachete, orice persoană trebuie să informeze imediat poliția.

Transportul acestui tip de produs este pedepsit cu 10 ani de închisoare. Mai mult, jandarmii nu exclud ca alte pachete ar putea să ajungă în următoarele zile, întrucât originea lor nu este încă cunoscută.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.