Pe Marte, s-au descoperit molecule organice prezente în trufa albă

Pe Pământ au fost găsite molecule organice care au fost identificate pe Marte, în cărbune, petrol brut și trufe albe. Descoperirea ar putea sugera existența unei posibile vieți pe planeta roșie, relatează SkyNews .

Moleculele tiofenului, un compus din carbon și sulf, au fost probabil produse de un proces organic, potrivit astrobiologului Universității de Stat din Washington, Dirk Schulze-Makuch.

Citește și NASA avertizează! Un asteroid mare va trece la o distanță mică pe lângă Terra: ”este mare cât Everestul”

Anunțul vine după ce roverul Curiosity al NASA a capturat peisajul de cea mai înaltă rezoluție înregistrată vreodată pe suprafața marțiană.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.