Pe fondul geloziei, un bărbat l-a ucis pe iubitul fostei soții tăindu-i organele genitale, după care s-a sinucis

Un bărbat l-a ucis pe  iubitul fostei sale soții, tăindu-i organele genitale după care s-a sinucis : este crima care a șocat Galicia și Portugalia . Un eveniment macabru a avut loc miercuri în orașul portughez Ponte da Lima, foarte aproape de granița cu Spania.

Potrivit mai multor publicații din Galizia și Portugalia, la originea crimei ar fi fost gelozia bărbatului, întrucât victima a avut o relație romantică cu fosta soție a presupusului atacator. Presupusul atacator s-ar fi dus în municipalitatea Ponte de Lima, unde fosta soție și actualul său partener au petrecut câteva zile în vacanță.

O mușcătură de păianjen a ucis o româncă de 51 de ani din Italia

Casa pe care au închiriat-o amândoi a fost locul crimei unde suspectul i-ar fi tăiat organele genitale ale victimei după care s-a sinucis. La scena macabră a asistat și femeia care a privit neajutorată la crimă în timp ce era legată de un scaun cu cabluri electrice în interiorul clădirii. După crimă presupusul atacator s-ar fi întors în Spania cu mașina și, după ce a parcat-o lângă podul Rande, la estuarul din Vigo, s-ar fi aruncat în mare. Mai multe persoane care au asistat la sinucidere au anunțat Garda Civilă care după câteva ore au reușit să găsească cadavrul.

În urma investigațiilor, agenții au reușit să găsească femeia care între timp reușise să fugă și să se ascundă într-o casă din apropiere.  Femeia a fost dusă la spital cu multiple răni și în stare de șoc.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.