Pe caldurile din aceste zile, o mama a inventat inghetata de lapte matern

Laptele matern pentru a ”fenta” căldura.  O mamă a inventat o modalitate genială de a-și menține copilul răcoros în timpul valului de căldură, transformându-și laptele matern în înghețată de lapte. Leanne, o mamă a trei copii din Leeds, din West Yorkshire, Anglia, a spus că s-a luptat mult timp pentru a-l face pe bebelușul ei de 11 luni, Willow Abbiss, să  bea laptele matern dintr-o sticlă.

 

Citește și Revolta intr-o inchisoare din Brazilia: mai mult de 50 de morti

 

“Atunci m-am gândit că să încerc să-l păcălesc cu o înghețată. Am cumpărat forme pentru înghețată și am băgat laptele la congelator. A fost o dee genială, mai ales pe căldurile astea”, a spus femeia de 37 de ani potrivit Independent.

 

Ideea acestei mame a fost bine primită și de ceilalți doi copii mai mari, de patru și nouă ani așa încât că au dorit și ei să încerce înghețata magică.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.