Pavel, un băiețel de 9 ani care pictează câini și pisici și le vinde în schimbul mâncării pentru animalele abandonate

Are doar 9 ani, se numește Pavel Abramov și este un pictor foarte bun. Specialitatea lui? Portretele câinilor și pisicilor pe care câștigă deja mulți bani, sau mai degrabă multă mâncare. Da, pentru că Pavel își vinde tablourile ci le dă la schimb pe mâncare sau cuști  pentru câini și pisici care se află în a dăpostul de animale din orașului său, unde este cel mai tânăr voluntar.

View this post on Instagram

Ещё один готов👌🐾❤️

A post shared by Pasha Abramov (@pashaabramov1) on

Strânge 150 de mii de euro din donații pentru copilul bolnav și îi cheltuiește pe prostituate: copilul moare la numai 2 ani

Pavel locuiește în Arzamas, Rusia și a început să se dedice acestei inițiative în urmă cu aproximativ un an, după pierderea câinelui său Barsik. Acest lucru l-a afectat în special determinându-l să facă ceva bun pentru animalele nevoiașe.

Înainte de a se apuca de treabă Pavel încearcă să petreacă ceva timp cu animalele  și cu proprietarii lor, le ascultă poveștile emoționante, apoi  pictează. Lucrările lui au început deja să călătorească în întreaga lume.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.