Paul Todirascu, criminalul romancei Alina Elena Bita si-a recunoscut fapta: tanara mama a fost ucisa pentru bani

Paul Todirascu, criminalul romancei Alina Elena Bita si-a recunoscut fapta: tanara mama a fost ucisa pentru bani

O tragedie fără margini a zguduit un întreg oraș din regiunea Palermo când la începutul lunii octombrie 2017 , o tânără mama româncă de 28 de ani a fost găsită fără suflare în locuința ei din Cerda, Palermo. Rezidentă de mai mulți ani în Italia împreună cu soțul și cu fiica lor de numai un an de zile.

 

O vecină de apartament auzind plânsetul neâncetat al micuței a sunat imediat o ambulanță. Încercând în zadar să sune la sune, vecina a alertat soțul româncei care era la lucru pe câmp. Acesta a ajuns într-un suflet acasă și spărgând ușa a descoperit tragica scenă: soția lui era întinsă pe jos fără suflare iar alături de corpul ei plângea fetița, poate încercând cu disperare să o trezească, dar…în zadar.

 

În prima fază, anchetatorii au crezut că românca, Alina Elana Biță s-a stins din cauza bolii de care suferea, dar după autopsie aceștia au făcut descoperiri terifiante. În zona gâtului au fost descoperite căteva leziuni, semn că românca ar fi fost strangulată și au convins pe anchetatori că acest caz trebuie tratat ca o crimă.

 

Paul Todirașcu și un alt adolescent de 19 ani, Florin Buzilă, au intrat în casa din Cerda a româncei. Pentru că îi cunoștea, cei doi fiind rude ale soțului, chiar tânăra mamă le-a dat drumul în casă, la ora 9 dimineața. Ei veniseră însă cu gând să fure bani pentru a-și acoperi datoriile pe droguri, scrie presa italiană.  Paul Todirașcu și-a recunoscut vina după ce anchetatorii au găsit ADN-ul său în urma analizei probelor luate de sub unghiile victimei.

 

Procurorii italieni au cerut la proces pedeapsa de închisoare pe viață pentru ucigașul româncei.

Te-ar putea interesa și Roman din Italia la un pas de moarte din cauza unor mesaje pe WhatsApp

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.