Patru tigri și trei lei de la grădina zoologică din New York au fost infectați cu Covid-19

După primul caz în care un tigru infectat luna trecută în grădina zoologică din New York, alți 4 tigri și 3 lei au fost infectați de Covid-19: “Starea celor opt animale continuă să se îmbunătățească. Se comportă normal, mănâncă și tușesc mult mai puțin “, a spus grădina zoologică într-un comunicat.

Testele efectuate din fecale felinelor  au confirmat infecția cu Covid-19. Animalele, a explicat grădina zoologică, au fost infectate de o persoană asimptomatică sau înainte ca această persoană să dezvolte simptome. De asemenea, potrivit rapoartelor managerilor, niciunul dintre alte animale din grădina zoologică, care a fost închisă de la jumătatea lunii martie, nu arată semne ale bolii.

Coronavirus, directorul Ryanair: „Nu vom aplica regulile idioate de distanțare”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.