Patru români au fost condamnați la închisoare în Marea Britanie pentru exploatare sexuală a minorilor

Condamnările se referă la infracțiuni comise între 2016 și 2018 împotriva a trei fete care aveau vârste cuprinse între 12 și 15 ani în momentul abuzului. Cei patru bărbați ținteau fete vulnerabile, de care au abuzat perioade mai lungi de timp, a anunțat poliția din Manchester.

Parizian Călin, (24/11/1998), din Slade Lane, Levenshulme a fost condamnat la 13 ani de închisoare. El va trebui, de asemenea, să semneze registrul infractorilor sexuali pe viață  El a fost găsit vinovat de o serie de infracțiuni, inclusiv patru acuzații de viol a unui copil sub 13 ani.

O femeie trăiește un adevărat calvar: plânge cu lacrimi de cristal !

Ilie Daniel Balțatu, (05/01/1997), din HMP Manchester, a fost condamnat la 8 ani și 1 lună de închisoare și va trebui să semneze înregistrarea infractorilor sexuali pe viață.

Sebastian Balțatu, (02/09/2001), din HMYOI Wetherby a fost condamnat la 3 ani de închisoare și va trebui să semneze pe viață registrul infractorilor sexuali. El a fost găsit anterior vinovat de violul unui copil sub 13 ani.

Adrian Călin, (22/11/1998), din Reynell Road, Levenshulme a fost condamnat la 1 an de închisoare și va trebui să semneze registrul infractorilor sexuali. vinovat de că a provocat sau incitat un copil să se implice în activități sexuale.

“Acești bărbați care au fost condamnați astăzi au țintit în mod intenționat tinerele victime din acest dosar pentru că erau minore și pentru că erau vulnerabile. Victimele erau doar niște copii la momentul în care au fost supuse unei exploatări sexuale îngrozitoare, dar au arătat mult curaj ieșind în față și oferind dovezi împotriva celor care le-au abuzat”, a declarat procurorul Lisa O’Neill.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.