Patru preoți din Italia pozitivi la coronavirus: apel celor care s-au spovedit

Patru frați preoți ai mănăstirii franciscane din Lendinara (Rovigo) au rezultat pozitivi la tamponul coronavirus , iar acum întreaga comunitate de douăzeci de religioși se află în carantină. După ce au aflat rezultatul testului, preoții au lansat un apel tuturor credincioșilor care s-au spovedit în biserica din Sant’Agata, la 7 martie, pentru a se duce la spital.

Dintre cei patru preoți, doar unul este internat în secția de boli infecțioase din Rovigo. Ceilalți trei, toți asimptomatici , sunt în carantină în mănăstire, la fel ca și ceilalți membri ai comunității.

Citește și Coronavirus, medicamentul împotriva artritei funcționează !

Înainte de a descoperi că au fost infectați de virus, franciscanii din Lendinara au fost plecați timp de o săptămână într-un alt oraș Camposampiero , în provincia Padova.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.