Patru lei de la grădina zoologică din Barcelona sunt pozitivi pentru Covid

Patru lei de la Grădina Zoologică din Barcelona, ​​trei femele și un mascul, au  rezultat pozitiv  la Covid. eii au simptome ușoare și condiția lor nu provoacă îngrijorare. Nici chiar și nevoia de a le izola nu pare urgentă, deoarece leii, din motive evidente, sunt deja izolați.

Citește și Marea Britanie, papagali scoși dintr-o grădină zoologică: înjurau prea mult

Singura problemă gravă pentru veterinarii din grădina zoologică este găsirea unei modalități de a-i trata și testa, fără a le stârni mânia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://elpais.com/espana/catalunya/2020-12-07/los-leones-del-zoo-de-barcelona-pasan-la-covid-19-como-un-resfriado
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.