Patru frați au murit arși în flăcări în casă, părinții adormiseră fumând în pat

O țigară care nu a fost stinsă corect de părinți a provocat teribilul incendiu care a ucis patru frați în casa lor din Stafford, Marea Britanie, în februarie. Acest lucru a fost stabilit prin ancheta asupra morții celor patru copii prezentate acum la South Staffordshire Coroners ‘Court. Potrivit anchetatorilor, în acea noapte teribilă de 5 februarie, părinții copiilor, Natalie Unitt, în vârstă de 24 de ani, și Chris Moulton, în vârstă de 28 de ani, ar fi adormit cu țigara aprinsă din care ar fi provenit flăcările care le-ar fi distrus casa din Sycamore Lane, ucigând cei patru copii  între 3 și 8 ani.

Citește și Declarația unui preot italian: „Covid este un proiect criminal de elită pentru a construi lumea lui Satana”

Singurul dintre frați care s-a salvat de acea tragedie împreună cu cuplul, a fost cel mai mic, un copil de 2 ani. Când părinții au observat incendiul , era deja prea târziu. Nu au reușit să-l ia decât pe cel mic care dormea cu ei alergând afară. Pentru ceilalți copii, Riley  în vârstă de 8 ani, Keegan  în vârstă de 6 ani, Tilly Rose în vârstă de 4 ani, și Olly, în vârstă de 3 ani, nu a existat nicio scăpare. Potrivit anchetei, flăcările au izbucnit chiar în dormitorul cuplului, dar apoi s-au răspândit rapid pe coridor și în camera adiacentă unde dormeau copiii.

Inițial cuplul a fost arestat  sub acuzația de omor, deoarece au fugit lăsându-și copiii acasă, dar ulterior au fost eliberați din cauza lipsei de probe. Părinții au susținut întotdeauna că incendiul a provenit de la un cazan, dar anchetatorii l-au exclus. Cei patru copii au murit asfixiați de fum înainte ca flăcările să ajungă la ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.bbc.com/news/uk-england-stoke-staffordshire-54919283

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.