Patru copii au murit sufocați după ce nisipul de pe un șantier s-a prăbușit peste ei

Cei patru copii , doi frații, verișorul lor și un vecin erau „încă calzi” când au fost găsiți la doar patru ore după ce au fost dați dispăruți din casele lor din China.

Copiii cu vârste cuprinse între cinci și 11 ani, au fost găsiți îngropați la trei metri sub pământ. Circumstanțele în care au murit cei mici  nu sunt încă clare, scrie Mirror. Cu doar trei zile înainte de accident guvernatorul Yuanyang a emis cu o scrisoare de încetare și închidere a șantierului  pe 15 aprilie

Șapte persoane, inclusiv managerul șantierului sunt în arest, în timp ce ancheta continuă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.