Patru ani de zile medicii nu au știut ce are, acum, o fetiță de 8 ani își planifică înmormântarea

Patru ani de zile medicii nu au știut ce are, acum, o fetiță de 8 ani își planifică înmormântarea

Darcy s-a născut cu cifoză congenitală și a avut nevoie de două operații majore la Spitalul Regal pentru copiii  din Edinburgh pentru a i se lipi vertebrele și  îndrepta coloana vertebrală. Când Carol a observat prima oară coloana vertebrală a lui Darcy, a fost trimisă înapoi la specialistul din Edinburgh, care a spus că șira spinării  „poate arăta un pic diferit din cauza operațiilor”.

dar mama Carol nu s-a lăsat și a continuat să meragă pe le specialiști și timp de 4 ani părea că pierde doar timp.  Când boala micuței a fost în cele din urmă diagnosticată  Darcy a trebuit să facă primul ciclu de chemoterapie de urgență pentru a încerca să-i micșoreze tumorile. Fetița are cancer și patru ani de zile nimeni nu a reușit să-l descopere, scrie Mirror

O mamă a încercat să-și ucidă cei patru copii: ce le-a spus înainte de a intra cu mașina într-un copac

Acum fetița curajoasă o ajuntă pe mamă la planificarea propriei înmormântări, după ce medicilor le-au luat patru ani pentru a o diagnostica cu o formă rară de cancer osos. Mai mult decât atât strânge bani pentru copii din Scoția. Copila nu mai are mult timp de trăit deoarece cancerul s-a răspândit acum la coaste, plămâni, craniu, mână, brațe și picioare.

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.