Patronul gigantului de moda Asos si-a pierdut trei copii in atacurile din Sri Lanka

Patronul gigantului de moda Asos si-a pierdut trei copii in atacurile din Sri Lanka

Anders Holch Povlsen este cel mai bogat om din Danemarca, dar nimic nu îi poate da înapoi zâmbetul celor trei copii ai lui care erau cu el în vacanță. Trei dintre cei patru copii ai patronului danez de îmbrăcăminte low-cost Asos au fost uciși în atacurile de Paști din Sri Lanka

 

Vestea a fost răspândită de The Guardian. În zilele dinaintea atacurilor, Alma, una dintre fiicele miliardarului, a distribuit o fotografie a fraților săi Astrid, Agnes și Alfred, lângă o piscină din Sri Lanka,  într-un moment de relax total.

 

Nu este încă clar care dintre cei patru copii ai lui Anders Holch Povlsen a supraviețuit și nici vârsta victimelor.

 

Potrivit Times, Anders Holch Povlsen, patronul de 46 de ani al gigantului de modă, este și cel mai mare proprietar privat din Scoția. Zonele sale includ, de asemenea, Castelul Aldourie, un parc de aproximativ 39 de hectare pe malul Loch Ness.

 

Danezul se află pe locul 252 în clasamentul celor mai bogați oameni din lume, potrivit revistei Forbes, cu o avere estimată la 7,9 miliarde de dolari.

 

Te-ar putea interesa și Cuvintele Natashei inainte de disparitie: ”Daca se va intampla ceva cu mine, du-le carabinierilor”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.