Patriarhul ucrainean Filaret: “Coronavirusul este din vina homosexualilor și a căsătoriilor homosexuale”

Coronavirusul a apărut din cauza homosexualilor pentru a pedepsi toate comunitățile LGBT. De acest lucru este convins  Patriarhul Bisericii Ortodoxe ucrainene Filaret care, într-un discurs public, a acuzat homosexualii că au provocat pandemia, fiind o pedeapsă divină. O acuzație a arhiepiscopului Ucrainei, care vine după ce pastorul american Rick Wiles și rabinul israelian Mei Mazuz au folosit, de asemenea, urgența de sănătate globală foarte gravă ca o condamnă împotriva  homosexualilor.

Citește și Un imam radical mulțumește virusului: „Un soldat trimis de Allah”

Patriarhul Filaret, în fața credincioșilor săi a declarat același lucru afirmând că unirile dintre persoanele de același sex sunt împotriva naturii și apoi a subliniat faptul că „Dumnezeu a ars Sodoma și Gomora”. Preotul a vorbit despre comuniune și interdicțiile impuse : potrivit lui Filaret, credincioșii au tot dreptul la împărtășanie, chiar și în timpul carantinei deoarece puterea lui Dumnezeu nu permite o infecție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.