Patriarhul care a dat vina pe homosexuali pentru pandemie a rezultat pozitiv la coronavirus

Patriarhul ortodox Filaret, care a acuzat homosexualii că sunt responsabil pentru pandemia de coronavirus, a rezultat pozitiv  pentru Covid-19. Biserica Filaret a raportat acest lucru într-un comunicat publicat online, explicând că religiosul în vârstă de 91 de ani este internat  în condiții stabile. În martie, el a făcut senzație când, intervievat de un program tv ucrainean, a spus că coronavirusul este „o pedeapsă de la Dumnezeu pentru căsătoriile între persoane de același sex”.

Patriarhul ucrainean Filaret: “Coronavirusul este din vina homosexualilor și a căsătoriilor homosexuale”

„Vă informăm că Preasfinția Sa Patriarhul Filaret a dat rezultate pozitive pentru Covid-19”, se arată în notă, explicând că „patriarhul este acum internat în spital și condițiile sale de sănătate sunt considerate satisfăcătoare”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.