Păstor religios violează ani de zile o minoră de 14 ani și o dă și colegilor : condamnat la închisoare pe viață

A plâns în fața juriului, încercând să-i convingă pe toți că nu a făcut nimic rău. Lacrimile de crocodil nu au impresionat pe nimeni și cu siguranță nu au folosit pentru a face dreptate acelei tinere care acum are 19 ani și pe care a folosit-o ca sclavă  ”oferind-o” și altor doi pastori religioși ca el.

Anthony Haynes în vârstă de 40 de ani,  fostul lider al Greater Life Christian Center,  din Toledo, Ohio, a fost condamnat la închisoare pe viață pentru că a avut raporturi intime cu o copila care avea pe atunci doar 14 ani. Copila îi fusese  încredințată.

Fata suferise multe abuzuri  și a avut o copilărie dezastruoasă: ar fi trebuit să fie tatăl ei.

Dar într-un timp scurt, acel om, care urma să fie figura de referință a veții sale, s-a transformat într-un monstru care o plătitea pentru a-și satisface dorințele cele mai scârboase. Abuzurile au continuat  trei ani. În acel moment Haynes a împins-o să aibe raporturi ce alți doi pastori.

Un iad din care fata a ieșit denunțând și acuzându-l pe Haynes de viol .

“Eu nu sunt un pervers”, a spus în fața judecătorilor plângând și negând orice acuzație. “Am fost manipulat de fată”. Juriului i-a luat mai puțin de trei ore pentru a lua decizia finală: pastorul își va petrece restul vieții în spatele gratiilor.

Cere divorțul, el o umple de pumni și îi taie limba cu o foarfecă

“Fata a purtat această povară din 2014 și acum se simte eliberată – a spus avocatul victimei Michael Freeman – Va putea dormi liniștită știind că nu o va mai putea răni”.

Soția lui Haynes, Alisa și fiica vitregă vor fi și ele judecate deoarece înainte de proces ar fi amenințat-o pe tânără să nu depună nicio mărturie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.