Pasdaran: “Nici măcar moartea lui Trump nu ar fi suficientă pentru a răzbuna Soleimani”

Pasdaran: “Nici măcar moartea lui Trump nu ar fi suficientă pentru a răzbuna Soleimani”

„Câteva rachete, lovirea unei baze sau chiar uciderea lui Trump nu ar fi suficient pentru a compensa sângele vărsat a lui Soleimani”.

Acestea au fost cuvintele comandantului Forțelor Aerospațiale ale Păzitorilor Revoluției Iranului, generalul Amir Ali Hajizadeh, rostite la TV-ul de stat din Teheran în timpul înmormântării comandantului Forței Quds.

Citește și Trump, medicii psihiatri îngrijorați: „Poate deveni un pericol”

“Singurul lucru este expulzarea totală a Americii din regiune.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.