Pasagerul de 123 de ani, haos la aeroport și la biroul de imigrație: „Este cel mai bătrân om vreodată?”

Pasagerul de 123 de ani, haos la aeroport și la biroul de imigrație

Cu cei 123 de ani bine purtați, el ar putea fi cu adevărat cel mai bătrân om din istorie, chiar dacă nu este recunoscut oficial de Guinness Book of World Records. Între timp, însă, după ce a călătorit în străinătate, Swami Sivananda a dezlănțuit haos la biroul de imigrări și printre însoțitorii aeroportului care, intrigați, au decis să facă o fotografie de suvenir cu el.

Peștele șarpe, o specie extraterestră din SUA: „Dacă îl vedeți omorâți-l pe loc!”

Acest călugăr hindus, născut în 1896 (conform documentelor oficiale ale țării de origine), proviene din India. Data nașterii 08/08/1896 nu a scăpat neobservat controrilor de la pașapoarte, care au fost șocați de ceea ce era scris în document și care, incredibil, solicitaseră, de asemenea, ajutor angajaților civili din aeroport. După cum relatează Gulf News , Swami Sivananda trebuia să călătorească din India spre Londra, dar a făcut o oprire în Abu Dhabi.

Aici a șocat angații aeroportului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.