Pasageri transformați în oameni de zăpadă după ce autobuzul în care călătoreau s-a defectat / VIDEO

Peste 20 de persoane au fost blocate timp de 30 de minute într-un autobuz din Norilsk, Rusia, după ce s-a motorul s-a oprit  în apropierea râului Daldykan. Furtuna arctică a izbucnit prin ferestrele sparte, în timp ce oamenii așteptau ajutoarele.

Accidentul a avut loc la 30 decembrie 2019, când temperatura a fost de -26C. În imaginile înregistrate de un călător se pot vedea săracii pasageri care așteaptă cu răbdare și nemișcați în autobuz, ca cineva să vină să-i ajute în timp ce vântul și zăpada îi acoperă.

Citește și Tufișuri enorme de iarbă uscată au blocat ore în șir o autostradă din Statele Unite VIDEO

Bărbatul care filma videoclipul povestește : „Vântul și zăpada ne lovesc în față. Nimic nu s-a schimbat de aproximativ 30 de minute. De multe ori încălzirea nu funcționează și ca și când nu ar fi de ajuns, mai lipsesc și câteva geamuri”

Potrivit presei locale se pare că  autobuzul, din caza vizibilității reduse ar fi lovit o altă mașină iar pasagerii din autobuz au trebuit să aștepte aproximativ 40 de minute a-și putea continua călătoria.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.