Pasagera se descalță și începe scandalul. Un avion a fost nevoit să-și schimbe traseul

Pasagera se descalță și începe scandalul. Un avion a fost nevoit să-și schimbe traseul

Doi pasageri au fost arestați  de poliție pentru că au începu o să se bată   în timpul unui zbor Ryanair spre Tenerife. Conform unei prime reconstrucții, cei doi bărbați, îmbarcați din Glasgow, ar fi început să se ia la bătaie din cauza iubitei a unuia dintre ei .

Urmează să fie lansat pe piață un anticoncepțional pentru bărbați

Odată asezată pe scaun, femeia ș-ar fi descălțat, gest care nu a fost deloc apreciat de un alt bărbat de lângă ea care ar fi ănceput să o înjure. Din cauza alcoolului consumat bărbații s-ar fi luat la bătaie sub privirile îngrozite ale celorlalți pasageri.

 

Intervenția personalului de zbor a fost inutilă. Nimeni nu a reușit să-i calmeze. Unul dintre bărbați a fost lovit la nas  iar scaunele au fost pătate de sânge.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.