Paris sub soc! Cadavrul unei tinere a fost gasit in partbagajul masinii sale cu mainile si picioarele legate

Paris sub soc! Cadavrul unei tinere a fost gasit in partbagajul masinii sale cu mainile si picioarele legate

Cadavrul unei femei care a fost dată dispărută de mai multe zile a fost găsit în portbagajul mașinii sale. Tânăra avea măinile și picioarele legate. Sora victimei a văzut mașina parcată într-un loc retras între vineri și sâmbătă noaptea și a alarmat forțele de ordine.

 

Părinții fetei i-au raportat disparția că a dispărut joia trecută. Tânăra de 23 de ani a fost găsit sâmbătă în jurul orei 23:00. Agenții ajunși la locul unde a fost găsită mașina, în Valenton, au descoperit cadavrul tinerei. Investigațiile sunt în curs de desfășurare.

 

Te-ar putea interesa și Are trei tumori care o impiedica sa manance si sa vorbeasca: “Raman puternica pentru familia mea”

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.