Paris, stația de tren Gare du Nord evacuată din cauza unei bombe găsită într-o sacoșă

Paris, stația de tren Gare du Nord evacuată din cauza unei bombe găsită într-o sacoșă . Potrivit companiei de transport feroviar SNCF, aceasta este cea ”de-a doua sau a treia alertă de acest fel astăzi, dar aceasta a fost cea mai„ mare ”

Stația Gare du Nord din Paris a fost parțial evacuată de poliție după ce au descoperirit o bombă în geanta unui călător. Potrivit companiei de transport feroviar SNCF, aceasta este cea de-a doua sau a treia „alertă de acest fel, doar astăzi, dar aceasta a fost cea mai„ mare ”.

Citește și  Olanda, mai mulți trecători înjunghiați pe strada comercială de la Haga: un bărbat a fugit

Evacuarea a durat patruzeci de minute.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.