Paris, și-a înjunghiat colegii într-o secție de poliție: patru morți

Paris, și-a înjunghiat colegii într-o secție de poliție: patru morți

Un bărbat a înjunghiat și a ucis patru ofițeri în secția de poliție din Paris.  Potrivit rapoartelor media locale atacatorul a fost ucis ulterior. Ar fi vorba un ofițer administrativ care lucrează în secția de poliție. Motivele gestului sunt încă necunoscute. În jurul secției de poliție a fost ridicat un perimetru de securitate. Anchetatorii cred că ar fi volba despre conflict intern.

Rusia, directorul adjunct al Aeroflot arestat pentru fraudă

Atacatorul, un oficial cu douăzeci de ani de experiență, ar fi folosit un pumnal ceramic. Gestul său nebun a început în jurul orei 13:00, moment în care a înjunghiat o polițistă lângă biroul ei. Bărbatul a mers apoi în alte zone ale secției de poliție, ucigând un al doilea ofițer în biroul său, altul pe scări și ultimul în curte.

Jean-Marc Bailleul, secretarul general al uniunii franceze de securitate internă, a explicat că oficialul reacționat în pragul ”nebuniei” De asemenea, surse citate de radioul public France Info confirmă că agresorul este polițist. Ulterior, bărbatul a fost ucis de un alt ofițer. Evenimentele au avut loc în interiorul birourilor prefecturii de poliție de pe Ile-de-la Cité, chiar în fața Catedralei Notre-Dame, în inima Parisului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.