Paris în flăcări, fum negru în zona Gare de Lyon

Paris în flăcări, fum negru în zona Gare de Lyon

O pătură deasă de fuml negru se ridică din cartierul Gare de Lyon din Paris și înfășoară toate cartierele din jur, de la Sena până la Bastilia. Zeci de vehicule au fost incendiate în timpul confruntărilor dure care au avut loc înainte de concertul din această seară al rapperului congolez Fally Ipupa

Citește și Un câine a fost depistat pozitiv la coronavirus: va fi pus în carantină

Zeci de mașini de pompieri se îndreaptă spre zonă. Incendiul a fost provocat de violentele confruntări care au izbucnit în jurul gării, la câteva sute de metri de Bercy.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.