Părinților fetiței care a murit cu „cea mai severă” infecție de păduchi, li s-a acordat eliberarea pe cauțiune

Părinții acuzați de uciderea fiicei lor de 12 ani li s-a acordat cauțiune. Mama Mary Katherine Horton și tatăl John Joseph  Yozviak au primit fiecare o cauțiune de 100.000 de dolari

Yozviak și Horton sunt acuzați de cruzime asupra copiilor și crimă de gradul al doilea. Anchetatorii au spus în septembrie că fata, Kaitlyn Yozviak, ar fi murit în urmare a unei infestări severe de păduchi, care ar fi putut dura de ani de zile.

Citește și O mamă și-a ucis fiul nou-născut cu o foarfecă: „Nu l-am vrut, nu l-aș fi putut întreține”

Agentul special al Biroului de Investigații din Georgia, Ryan Hilton, a mărturisit că dosarele medicale arată că Kaitlyn a murit în urma unui stop cardiac, iar o cauză secundară fiind anemia severe. Hilton a mărturisit că, la momentul morții sale, Kaitlyn a avut „cea mai severă” infestare cu păduchi pe care o văzuse vreodată și că ar fi putut dura de cel puțin trei ani.

El a spus că crede că mușcăturile repetate de păduchi i-ar fi scăzut nivelul de fier din sânge, provocând anemie și declanșând atacul cardiac.

Sursa foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://7news.com.au/lifestyle/parenting/parents-of-little-girl-who-died-with-most-severe-lice-infection-are-granted-bail 
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.