Părinții nu observă că fiica lor de 4 ani a ajuns în largul mării pe un unicorn gonflabil: salvată de un feribot

Părinții nu observă că fiica lor de 4 ani a ajuns în largul mării pe un unicorn gonflabil.  Accidentul a avut loc duminică în apropierea satului grec Antirrio , unde se află podul care leagă Grecia continentală de Peloponez. Fetița, între 4 și 5 ani, se juca în mare în unicornul său gonflabil când, dintr-o dată, s-a trezit în larg, în imposibilitatea de a se întoarce la mal. Părinții și-au dat seama prea târziu pentru a încerca să o salveze singuri și astfel au informat imediat autoritățile portuare, care la rândul lor au emis alerta căpitanului bacului Salaminomachos, barca cea mai apropiată de copil.

Copil de 4 ani bătut până la moarte de tatăl lui pentru că a murdărit pantalonii

Din fericire, marinarii de pe feribot au văzut-o pe fetiță în unicornul ei, au luat-o la bord și au adus-o înapoi la părinți. Micuța este bine și nu a fost nevoie de intervenția medicilor. S-a ales doar cu o sperietură zdravănă . Potrivit ziarelor locale, printre altele, aceasta nu este singura salvare efectuată de feribot în ultimele vremuri: căpitanul Salaminomachosului a salvat și un bărbat care s-a rătăcit prea departe de țărm la bordul saltelei gonflabile.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.