Părinții no vax refuză tratamentele și vaccinurile fiicei lor: la numai 5 ani moare de septicemie

Părinții și-au lăsat fiica de 5 ani să moară pentru că au refuzat să o ducă la un medic. Fiica Annei și a lui Amero Akinloba, Omera a murit de pneumonie și septicemie după ce a fost grav subnutrită de luni de zile. Fata, deși era foarte bolnavă de mult timp, nu a fost niciodată dusă la medic, deoarece părinții ei nu credeau în medicina modernă.

Cuplul din Florida, care, potrivit autorităților, și-a hrănit fiica cu hamburgeri și cartofi prăjiți au fost acuzați de crimă și în prezent sunt urmăriți penal. Fetița a fost dusă la spital când starea ei era deja disperată, medicii au făcut tot posibilul, însă fata a murit la câteva ore după internare. La momentul morții sale, șeriful din Jacksonville nu a efectuat o anchetă asupra morții și nici nu a considerat ar fi fost vorba de abuz sau neglijare. Cu toate acestea, o revizuire a dosarelor medicale de la echipa de protecție a copilului First Coast a sugerat contrariul.

Citește și „Mami, mă doare burtica” , un băiețel de 3 ani se simte rău și moare după 48 de ore

Timp de un an și jumătate, cuplul a dus fetița la vaccinat și vizite medicale regulate, dar apoi au început să creadă că ceea ce medicii au decis că nu este potrivit pentru fiica lor . Cuplul a crezut că copilul a făcut o formă de autism din cauza vaccinurilor, așa că au început să o ”trateze singuri”. Fetița a ajuns subnutrită, a dezvoltat infecții care nu au fost vindecate, până când tabloul clinic s-a înrăutățit complet.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.