Părinții împotriva profesorului, celui mai tatuat bărbat din Franța: „Sperie copiii”

Părinții împotriva profesorului:   „Apariția mea nu este un obstacol în calea muncii mele”. Sylvain, în vârstă de 35 de ani, profesor de școală elementară în Essonne, la sud de Paris, este cunoscut pentru că este cel mai tatuat om din Franța, cel puțin așa susține el.   Freaky Hoody – acesta este numele lui de scenă – nu are un centimetru de piele care să nu fie acoperit de tatuaje, inclusiv față, craniu. Chiar și albul ochilor lui era acoperit de cerneală neagră. În lumea tatuajelor Freaky Hoody este o celebritate, a participat la diferite târguri în care se desfășoară periodic.

Cu excepția faptului că „artistul ” a fost  un profesor precar de doisprezece ani. A predat mai întâi în Marea Britanie, unde a înflorit pasiunea pentru tatuaje. „La trei luni de la sosirea mea – își amintește  – am început să-mi tatuez ambele brațe. În mai puțin de trei ani mi-am tatuat tot corpul în părțile vizibile până nu am mai avut spațiu și apoi am continuat cu gingiile și buzele interioare, organele genitale, palmele mâinilor și picioarelor. Nu fac lucrurile pe jumătate doar se trăiește o singură dată”

Citește și  Rusia, cazul curios al lui Denis Vashurin: la 32 de ani care arată ca un copil

De ani de zile, Freaky Hoody face înlocuiri în școlile elementare și gimnaziale și acum nu mai merge la grădiniță după ce unii părinți s-au plâns anul trecut, că îi sperie pe copii. Cazul său a stârnit o nouă controversă în Franța cu privire la aspectul școlii. În urma rapoartelor familiilor, profesorul a fost obligat să se dispună unei inspecții în care  care nu s-au găsit probleme în predare sau în comportamentul profesorului.

Am lucrat întotdeauna foarte bine la școală, sunt dulce și atent, cred că mă îmbunătățesc cu experiența”, spune Sylvain, care a acordat mai multe interviuri în ultimele zile pentru a denunța o nouă încercare de discriminare împotriva sa.

Freaky Hoody nu ascunde faptul că la începutul anului copiii sunt puțin surprinși să o găsească în fața lor. „După prima surpriză – adaugă el – stabilim o relație bună și ei mă găsesc într-adevăr foarte… mișto. Pot să înțeleg o măsură de prudență , dar repet că nu sunt un provocator. Și în schimb cred că înfățișarea mea îi învață pe copii ce este diversitatea ”.

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.