Părinții adoptă în secret câinele de care avea grijă fiica lor în canisă

Când Hallee Fuqua a început să-și roage părinții să adopte un câine, amândoi erau convinși că studenta trebuia să-și termine studiile la Universitatea de Stat din Oklahoma. În schimb, Hallee începuse să lucreze ca voluntar la Humane Society of Stillwater pentru a putea petrece mai mult timp cu câinii.

Chiar dacă începuse să se ofere voluntar cu puțin timp înainte de Ziua Recunoștinței, nu a durat mult până când strâns o legătură puternică cu un câine pe nume Rambo. În timp ce ceilalți câini erau mereu agitați și energici, lui Rambo îi plăcea să se așeze lângă ea. Cei doi au devenit inseparabili.

Hallee a vrut să-și împărtășească familia dragostea pentru Rambo, așa că a început să le trimită părinților videoclipuri cu câinele. Din cauza tuturor acestor videoclipuri, Lance și Jessica Fuqua și-au dat seama că fiica lor trebuia să devină proprietara oficial al Rambo. Părinții au simțit în inima lor că Rambo ar trebui să facă parte din familia lor.

Citește și Nouă mii de copii au murit în „casele pentru mame”: drama irlandeză care continuă să șocheze lumea

Așa că gândit un plan pentru a face posibil visul lui Hallee să se îndeplinească de Crăciun. Lance a luat legătura cu canisa în care era Rambo astfel încât Hallee să nu poată suspecta nimic.

Când Hallee a aflat că Rambo a fost adoptat, a fost fericită că și-a găsit o familie, dar și tristă că nu-l mai poate întâlni. Dar nu era pregătită pentru ceea ce ar fi cea mai mare surpriză din viața ei! Într-un videoclip emoționant pe care Lance l-a postat pe Facebook pe 18 decembrie 2020, vedem reacția lui Hallee când își dă seama că Rambo este al ei pentru totdeauna.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.