Părinți martorii lui Iehova, refuză transfuzia de sânge fetiței lor de 10 luni: salvată de magistrat

Părinți martorii lui Iehova, refuză transfuzia de sânge fetiței lor de 10 luni: salvată de magistrat

Copila se afla în sala de operație cu o hemoragie cerebrală: în fața refuzului mamei și al tatălui, medicii au chemat un judecător care le-a suspendat autoritatea părintească și au permis intervenția.

Fetița a căzut lovindu-se la cap, dar părinții nu s-au îngrijorat prea tare, fetița părea să fie bine.  După câteva ore, însă, a început să tusească, să transpire și să vomite, astfel încât părinții ei au dus-o la spitalul de urgență din Gallarate. De acolo transferul la spitalul din Legnano pentru o imagine clinică agravată și pentru necesitatea intervenției de urgență.

Tânără de 20 de ani, martor a lui Iehova, refuză o transfuzie de sânge și intră în comă

Copila de 10 luni a fost salvată datorită intervenției magistratului Curții de Minori din Milano, scrie Blitz quotidiano. Micuța era în sala de operație pentru o intervenție după ce a s-a lovit la cap. Medicii trebuiau să- facă o tranfuzie de sânge, când s-au izbit de refuzul părinților deoarece sunt martorii lui Iehova. Medicii nu au avut de ales și  sunat mai întâi  carabinierii și apoi judecătorul. Datorită lor operația a fost finalizată cu succes.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.