Părinți cu vârste între 26 și 23 de ani și-au violat în mod repetat fiul de 6 săptămâni

Doi tineri germani sunt acuzați că au abuzat în mod repetat pe fiul lor de 6 săptămâni pentru a-și satisface perversiunile .Violența oribilă  s-a petrecut  în Germania în orașul Ludwigshafen

Ismail S., în vârstă de 23 de ani și Nina R. 26, sunt acuzați că și-au abuzat copilul cu o astfel de brutalitate încât medicii au trebuit să reconstruiască un anus artificial. Potrivit procuraturii,  se presupune că tinerii i-au provocat violență fiului lor când avea doar șase săptămâni.

Citește și Febră mare și cefalee, doctorii îl trimit acasă: un copil de 6 ani a murit de meningită

Abuzurile au fost considerate de către autorități și medici considerate extrem grave. Cei doi și-au violat în mod repetat copilul, căruia medicii i-au diagnosticat o formă gravă de peritonită, inflamația peritoneului cauzată în mod normal de ruptura intestinului.

Cu toate acestea, medicii au descoperit și alte leziuni grave la nivelul capului, coastelor și pieptului, precum și la nivelul ochilor: acest lucru ar sugera că abuzurile au început de mai mult timp

Potrivit Daily Mail, tatăl și mama copilului au fost arestați iar procesul a început în luna mai anul trecut.  Pe 25 octombrie procesul împotriva părinților de groază s-a încheiat cu verdictul sentințelor:  opt ani de închisoare pentru mamă  și patru ani  tată. Dar avocații au contestat sentințele în apel și pe 29 octombrie Nina R. și Ismail I. au fost condamnați la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru abuz și neglijență.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.