Părinți aparținând unui cult religios și-au lăsat fetița de 11 ani să moară de foame. Jurnalul fetiței

Jurnalul fetiței de 300 de pagini a descoperit suferințele copilului, iar mama și tatăl vitreg au fost acuzați că i-au provocat moartea. Povestea îngrozitoare s-a petrecut în Ubatuba, Brazilia

O fetiță de 11 ani torturată de părinții adoptivi a păstrat un jurnal sfâșietor al chinurilor pe care le-a îndurat în timp ce părinții ei aparținători al unui cult religios au lăsat-o să moară de foame. În jurnal fetița a scris că era supusă la , rugăciune și exerciții fizice intense, abdominali și flexiuni pe stomacul gol, relatează poliția din Brazilia.

Micuța Perolla Pires, în ultimile 5 luni de viață nici nu a putut să meargă la școală deoarece era prea slabă pentru a merge. Ea a descris groaza calvarului ei în 300 de pagini scrise de mână înainte de a le ascunde în dormitorul ei din Ubatuba, sud-estul Braziliei.

Oroare: nou-născut abandonat de părinți mâncat de viu de câinii vagabonzi

Se presupune că a fost forțată să stea fără mâncare și apă zile întregi, să efectueze exerciții fizice și să se roage în tăcere ore întregi. O autopsie a indicat cauza decesului: malnutriție din cauza înfometării.

Luni, mama victimei, Aline, 26 de ani, și tatăl vitreg în vârstă de 47 de ani, Enri, au fost acuzați de abuz fizic asupra copilului omor. Cei doi mai au un băiețel de 8 ani care fusese și el supus acestor tratamente dar din fericire copilul a supraviețuit. El a fost plasat în grija asistenților sociali și este posibil să fie dat spre adopție.

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.