Păpușa umană Ken, Rodrigo Alvarez, își va schimba sexul. „Mă simt femeie, îmi voi elimina organele genitale”

Rodrigo Alves a mărturisit într-un interviu acordat publicației Mirror dorința de a fi supus unei operații de îndepărtare a organelor genitale . Cunoscut la nivel mondial drept Ken, păpușa umană , a decis să spună adevărul despre sexualitatea sa. De fapt, nu s-ar fi simțit niciodată că aparține sexului masculin:

Sunt cunoscut ca și Ken, dar în interior m-am simțit întotdeauna ca Barbie.  Ani de zile am încercat să-mi trăiesc viața ca un bărbat. Aveam și abdominale false, aveam mușchi de silicon pe brațe, dar m-am mințit. Sunt femeie și am avut întotdeauna un creier feminin. Acum corpul meu se adaptează minții mele.”

Citește și Cel mai mare prădător sexual în serie din istoria Marii Britanii a fost închis pe viață: a violat 190 de bărbați

Rodrigo  a suferit deja zeci de intervenții chirurgicale pentru a-și satisface dorința de a fi perfect iar acum va fece o intervenția definitivă: „ În curând îmi voi elimina organele genitale, totul, chiar și testiculele. Acesta va fi ultimul pas. Mai întâi îmi voi pune implanturi de silicon la sâni și cred că voi face luna acesta operația. În curând voi putea purta haine care îmi arată decolteul. Sunt foarte încântat “. 

Voi suferi mai multe intervenții chirurgicale de feminizare. Va fi o incizie în partea superioară a scalpului meu și, prin aceasta, medicul îmi va remodela fruntea, îmi va face o ridicare a ochilor, o mărire a buzelor și o ridicare a părții centrale a feței. De asemenea, voi scoate și mărul lui Adam, îmi voi modifica maxilarul și bărbia. Acum oamenii sunt mai conștienți de ceea ce înseamnă să fii transgender. Sper doar ca oamenii mă accepte ca femeie și nu mă vor judeca sau ridiculiza. Acesta nu este un capriciu. Am fost diagnosticat cu o tulburare dismorfică de gen . Sora mea a spus că speră a eu arăt ca ea acum, că sunt femeie.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.