Papa a boteat 32 de copii în Capela Sixtină: „Dacă plâng, nu-i nimic, alăptați-i”

Papa a boteat 32 de copii în Capela Sixtină: „Dacă plâng, nu-i nimic, alăptați-i”

“Copiii nu sunt obișnuiți să intre în Capela Sixtină, este pentru prima dată. Dacă le este cald, dați-le o haină jos, dacă le este foame  alăptații aici.” Au fost cuvintele lui Papa Francisc  în timpul omiliei slujbei pentru botezul a 32 de copii. “Nu sunt obișnuiți să fie închiși într-un mediu ușor cald și să fie îmbrăcați pentru o petrecere. Unii vor începe să plângă și apoi vor începe și ceilalți , dar nu vă fie frică, lăsați-i să plângă”, a adăugat el.

Citește și Australia arde, harta care arată temperaturile în creștere din 1910 și până astăzi

“Dacă copilul tău plânge sau se plânge, poate este pentru că este prea cald, dă-i  ceva jos, sau pentru că îi este foame: alăptează-l, aici. Da, aici. Întotdeauna în pace. Nu vă speriați, când un copil plânge în biserică, este o predică frumoasă “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.