Panică și teroare în seara de Anul Nou: cutremur puternic în Albania

Un nou cutremur cu magnitudinea 4.2 a fost înregistrat la ora 3:53 pe coasta de nord a Albaniei, nu departe de Durres. Conform datelor agenției geologice americane Usgs,  cutremurul a avut un centru marin la o adâncime de aproximativ 13 km și un epicentru la 27 km nord-vest de orașul amfiteatrului roman.

Citește și O fetiță de 9 ani a fost răpită de un pedofil din fața casei sale: arestat / VIDEO

În acest moment nu au fost raportate daune oamenilor sau lucrurilor. Cutremurul de magnitudine 6,5 care a lovit zona din 26 noiembrie a provocat ultima dată peste 50 de morți și 2.000 de răniți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.