Panică printre locuitorii unui oraș din Italia: un urs brun și-a făcut apariția și s-a cățărat pe un balcon VIDEO

Este incredibil ce s-a întâmplat aseară, înainte de miezul nopții (6 mai) în orașul Calliano, în Trentino:  un urs brun de mărime medie și-a făcut apariția prin oraș, căutând probabil hrană

Poate dezorientat, flămând sau  atras de un miros anume, ursul s-a cățărat pe balconul unui apartament din centru atrăgând atenția vecinilor din cartier. Strigătele locatarilor au înspăimântat probabil animalul, care agățat de un balcon de la o înălțime de aproximativ doi metri a căzut la pământ, fugind. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Imaginile au fost filmate de un bărbat și distribuite pe Facebook.

Oare ce ne mai așteaptă în 2020 conform profețiilor lui Nostradamus ?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.