Panică pentru 200 de persoane la bordul unui avion: un german rezultat pozitiv pentru coronavirus

Panică pentru cei 200 de pasageri aflați la bordul unui avion la companiei Lufthansa care a decolat de la Frankfurt și se îndreptat spre orașul chinez Tianjin, după ce o persoană la bord a fost găsită pozitivă pentru coronavirus. Este vorba despre un inginer german, care a călătorit în primul zbor care ducea muncitorii europeni în China, în mare parte muncitori germani împreună cu familiile lor: confirmarea pozitivității la virus a fost comunicată de autoritățile locale chineze. Inginerul în vârstă de 34 de ani a avut o temperatură regulată și nu a raportat niciun simptom așa cum au confirmat autoritățile orașului Tianjin, dar, în ciuda acestui fapt, testul a dat un rezultat pozitiv. Din acest motiv, el a fost transferat la un spital local unde a fost plasat sub observație pentru a-i monitoriza starea de sănătate în următoarele zile.

Coronavirus, Bolsonaro solicită reluarea campionatului de fotbal: „Riscuri mici”

Ceilalți pasageri au fost testați  pentru coronavirus la scurt timp după aterizare, vor trebui să stea în carantină timp de două săptămâni. Se pare că inginerul a fost unul dintre cele trei cazuri de pozitivitate, toate asimptomatice, raportate ieri de autoritățile chineze,  celelalte două cazuri au fost interne. În China există peste 5000 de companii germane active. Următorul zbor care va pleca  de la Frankfurt spre Shanghai a fost programat pe miercuri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook și Twitter 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.