Panică pe străzile Italiei: mai multe cutremure, cel mai puternic la 4,5 grade

O serie de cutremure, dintre care cel mai puternic a  atins o magnitudine de 4,5 grade, au fost înregistrate în Mugello, în Scarperia și San Piero, în provincia Florența. Hipocentrul a fost localizat de Institutul Național de Geofizică și Vulcanologie la o adâncime de 9 kilometri. S-au fost raportate pagube la unele clădiri din municipalitățile din zonă. În Borgo San Lorenzo școlile au fost închise.

Alte școli rămân  închise în Barberino del Mugello și Vicchio . Între timp, pentru a permite verificări tehnice, traficul feroviar dinFlorența a fost suspendat. Trenurile de mare viteză și cele regionale între Florența și Bologna sunt de asemenea  blocate .

Citește și Catastrofă în Uganda: inundații au provocat cel puțin 16 morți

Multe persoane care au părăsit casele și au ieșit în stradă s-au refugiat în mașini pentru a se proteja de ploaie. “Șocul cu magnitudinea 4.5 a fost într-adevăr înfricoșător”, a declarat primarul localității Scarperia San Piero, Federico Ignesti.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.