Panica pe o plaja din Florida: un om se afla in stare critica dupa ce a fost traznit de un fulger

Panica pe o plaja din Florida: un om se afla in stare critica dupa ce a fost traznit de un fulger

Autoritățile locale confirmă faptul că fulgerul care a căzut pe plaja de pe coasta Golfului din Florida a cauzând opt ​​răniți, dintre care unul dintre care se află internat în stare critică.

 

Șeful pompierilor, Marvin Pettingill, a declarat presei locale că fulgerul a lovit plaja Clearwater  duminică după ce turiștii au fost invitați să părăsească plaja din cauza unei schimbări bruște de vreme.  Rapoartele spun că omul aflat în stare critică a fost lovit în plin de șocul electric al fulgerului și a suferit un stop cardiac.

 

Alte șapte persoane au fost rănite, cel puțin unul cu arsuri destul de grave.

 

Autoritățile au declarat că cinci au fost transportați în spitale și trei au refuzat tratamentul. Martorii au declarat reporterilor că oamenii s-au îndepărteat panicați de plajă după incident și s-au refugiat în restaurantele din apropiere.

 

De Andreea Sas

Te-ar putea interesa și Incendiu de proportii intr-o cladire din India: 100 de persoane blocate

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.