Panica la Londra: mai multe persoane au gasit ceea ce parea sa fie o bomba neexplodata, dar era doar…

Panica la Londra: mai multe persoane au gasit ceea ce parea sa fie o bomba neexplodata, dar era doar…

Momente de panică, ieri când un obiect destul de suspect a fost găsit pe malurile Tamisei, nu departe de Londra. Potrivit câtorva persoane, pe maulul fluviului se afla o bombă și au alertat imediat poliția. Agenții de poliție și o echipă de geniști au ajuns la fața locului pentru a constata că din fericire era doar o alarmă falsă

 

S-a întamplat ieri in Turnul Hamlets, langa Londra. Unii trecători, au observat un obiect mare și sferic de-a lungul malurilor fluviului și s-au temut că ar putea fi un dispozitiv de război neexplodat. Săptămâna trecută, în orașul din apropiere Kingston-upon-Thames, a fost găsită o bombă adevărată, neexplodată care a fost dezamorsată de către o echipă de geniști. Din acest motiv a fost cheamată intervenția poliției.

 

Potrivit Evening Standard, oamenii de poliție, imediat sosiți la fața locului, au examinat obiectul. După o scurtă inspecție, geniștii au  constatat totuși că nu era o bombă, ci mai degrabă un glob decorativ gigant pentru pomul de Crăciun.

 

Te-ar putea interesa și Cel mai mic bebelus din lume se intorace acasa.: cantarea doar 245 de grame cat un mar

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.