Panică la bordul unui avion ! Un bărbat a murit de Covid: ” Avea simptome clare, de ce l-au lăsat să se îmbarce ?”

Un pasager din zborul United-591 de la Orlando la Los Angeles a murit de Covid. Pilotul a fost nevoit să aterizeze de urgență în New Orleans. La bord erau 179 de persoane, iar pasagerii au criticat dur compania pentru că au lăsat un bărbat care prezenta simptome clare de la Covid-19 să urce la bord.

Medicii de la bord au făcut totul pentru a-l salva pe om, dar pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Zborul, după oprirea în New Orleans, și-a continuat traseul provocând panică în rândul pasagerilor, care nu și-au putut rezerva un alt zbor.

Citește și OMS: noua variantă de Covid, care a apărut în Marea Britanie, s-a răspândit deja în Olanda, Danemarca și Australia

O femeie care a fost martoră la scenă a scris pe Twitter: „Pot să întreb cum a fost posibil ca o persoană pozitiv la Covid să urce la bordul avionului? Tremura și transpira, era clar bolnav și apoi a murit în timpul zborului. Am aterizat de urgență în New Orleans și nu am schimbat avionul. Am stat cu toții acolo ore în șir, așteptând ridicarea corpului. Așa gestionează compania de zbor United siguranța și sănătatea? “

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.